MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny miodownik z kaszą manną. Niezawodny przepis na zjawiskowe ciasto. Idealne ciasto dla prawdziwych łasuchów

Miodownik z kremem z kaszy manny. Przygotowanie

Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni przed planowaną uroczystością, imprezą czy spotkaniem z bliskimi. Placki miodowe po upieczeniu są nieco twarde i dopiero po kilku dniach stają się idealnie miękkie i pyszne.

Zobacz również

Dwie ważne inwestycje w Makowie Mazowieckim: będzie sala sportowa i winda. Gdzie?

NOWE
Dwie ważne inwestycje w Makowie Mazowieckim: będzie sala sportowa i winda. Gdzie?

"Operowa klisza" - wystawa i koncert 25 maja w Muzeum Fotografii w Krakowie

"Operowa klisza" - wystawa i koncert 25 maja w Muzeum Fotografii w Krakowie

Polecamy

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu

HIT DNIA
Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu