MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 3

Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na smalcu, z obu stron na złoty kolor. Możesz na patelnię położyć także połówkę cebuli, wtedy kotlety nabiorą jeszcze więcej aromatu.

Zobacz również

Dogadali się po dwutygodniowej przerwie. Wznowiono obrady Rady Miasta Chełm

Dogadali się po dwutygodniowej przerwie. Wznowiono obrady Rady Miasta Chełm

Bezbramkowy remis Pogoni w Mielcu. Podium też nie dla Portowców

Bezbramkowy remis Pogoni w Mielcu. Podium też nie dla Portowców

Polecamy

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla