Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Kobylanka wprowadza innowacyjne ekoprzystanki. Dwie nowoczesne wiaty przystankowe

Kobylanka wprowadza innowacyjne ekoprzystanki. Dwie nowoczesne wiaty przystankowe

Inauguracja żużlowego sezonu w Rybniku przesunięta. Sobotni mecz ROW-u odwołany

NOWE
Inauguracja żużlowego sezonu w Rybniku przesunięta. Sobotni mecz ROW-u odwołany

Polecamy

Jak pokochać muzeum? Zapisz się na lekcję!

Jak pokochać muzeum? Zapisz się na lekcję!

Jaki kolor lakieru do paznokci odmładza dłonie? Będziesz zachwycona tym manicurem

Jaki kolor lakieru do paznokci odmładza dłonie? Będziesz zachwycona tym manicurem

Odkryj Polskę na Boże Ciało: 5 wyjątkowych miejsc na długi weekend

Odkryj Polskę na Boże Ciało: 5 wyjątkowych miejsc na długi weekend