Walim: Festiwal Kuchni Polowych.Serwowano przysmaki z wojskowych kociołków [ZDJĘCIA]

Gmina Walim stała się stolicą festiwali kulinarnych w naszym regionie. Festiwale Gulaszu, Sera oraz Festiwal Kuchni Polowych na stałe wpisały się w mapę kulinarną Dolnego Śląska. Wczorajsza edycja festiwalu żołnierskiego jedzenia radowała podniebienia. Liczne przybyła publiczność do Zajazdu Hubert kosztowała specjały z kotłów armii polskiej, napoleońskiej, niemieckiej i sowieckiej. Festiwal uzupełniły pokazy życia obozowego w wykonaniu grup rekonstrukcyjnych. Zobacz zdjęcia z wojskowego obozu.
Więcej na temat:

Komentarze

Liczba znaków do wpisania:  4000/4000

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum oraz Politykę Prywatności.

Jeśli uważasz, że któryś z komentarzy łamie regulamin, to wyślij nam link do tego artykułu na pomoc@naszemiasto.pl

Wybrane dla Ciebie

Powiązane

Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, wyłącz Adblock na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować Nie działa? Spróbuj wyłączyć Adblock samodzielnie w ustawieniach.