Walim: Festiwal Kuchni Polowych.Serwowano przysmaki z wojskowych kociołków [ZDJĘCIA]

Gmina Walim stała się stolicą festiwali kulinarnych w naszym regionie. Festiwale Gulaszu, Sera oraz Festiwal Kuchni Polowych na stałe wpisały się w mapę kulinarną Dolnego Śląska. Wczorajsza edycja festiwalu żołnierskiego jedzenia radowała podniebienia. Liczne przybyła publiczność do Zajazdu Hubert kosztowała specjały z kotłów armii polskiej, napoleońskiej, niemieckiej i sowieckiej. Festiwal uzupełniły pokazy życia obozowego w wykonaniu grup rekonstrukcyjnych. Zobacz zdjęcia z wojskowego obozu.

Dariusz Gdesz

Więcej na temat:

Komentarze

Liczba znaków do wpisania:  4000/4000

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Jeśli uważasz, że któryś z komentarzy łamie regulamin, to wyślij nam link do tego artykułu na pomoc@naszemiasto.pl

Wybrane dla Ciebie

Powiązane

Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:
Więcej na temat:

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, wyłącz Adblock na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3