Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Festiwal Kuchni Polowych w Walimiu [ZDJĘCIA]

Dariusz Gdesz
Dariusz Gdesz/Polska Press Grupa
Pasjonaci historii i wojskowego jedzenia spotkali się po raz trzeci na Festiwal Kuchni Polowych. Zobaczyliśmy i smakowaliśmy działania grup rekonstrukcyjnych. Armia napoleońska zaprezentowała zupę Le Bouilli, żołnierze sowieccy karmili grochówką a oddział LWP 1945 zaprezentował kapuśniak. Zupą, która podbiła serca uczestników festiwalu była słynna solianka przygotowana przez regiment armii carskiej. Zobacz zdjęcia
od 12 lat
Wideo

Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gluszyca.naszemiasto.pl Nasze Miasto